Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: BOEN) Gulvet Eik Foggy Brown fra BOEN. Foto | Fotograf: (Foto: BOEN)

Gulvtrenden er bredt, mørkt og mønstrete

Gulvnyhetene er spennende, mulighetene er uendelige og sortimentet er større enn noen gang. Kom og se våre nye utstillinger og opplev trendene som byr på bredere bord, mørke middelhavsinspirerte gulv og parkett med mønster.


BRUNE TONER: Fargespenn fra varm beige over gråbrun til mørkebrun med Eik Warm Grey, Eik India Grey, Eik Elephant Grey og Eik Brazilian Brown. (Foto: BOEN)


Eik Foggy Brown – mørkt og stilfullt

Et mørkt gulv «sluker» mye lys, men det gir også en følelse av varme og hygge. Den mørke parketten er elegant, tidløs og passer ulike interiørstiler fra industrielt og urbant til lun hyttekos.

Eik Foggy Brown har et toppstrøk med Live Pure-lakk som gir gulvet et naturlig utseende og en ultramatt finish, som også beskytter mot flekker og søl. Eik Foggy Brown er en farge basert på trender med inspirasjon hentet fra tre av våre fire elementer, jord, vann og luft. Et gulv som fungerer bra med både den lyse og varme fargepaletten, samtidig som den skulle passe bra til mørkere farger som grønt, grått, brunt og blått.


EIK FOGGY BROWN: Eik Foggy Brown er en ny farge for 2020, utviklet av BOEN sammen med influencer Elisabeth Halbjørhus @pureinterior. (Foto: BOEN)

Chevron – en mønsterparkett

Boen har tatt tak i mønstergulv-trenden og lanserer serien Chevron. Parkettene har et omvendt V-mønster inspirert av malt keramikk som stammer fra bronsealderen på Knossos, Kreta. Designet utstråler herskapelighet og håndverk hvert bord har mikrofas-kant som fremhever leggemønsteret. Chevron kommer i variantene Eik Adagio, Eik Adagio hvit og Eik Animoso.

Eik Senses og Authentic – bredt utvalg i bred parkett

I store rom har eksklusiv 1-stavsparkett (plank) vært populært. Nå kommer denne typen i enda bredere format, fra 209 mm til 300 mm. Eik sense og Eik Authentic er to nyheter fra Boen som virkelig tilfører rommet noe ekstraordinært.

Eik Senses

Dette gulvet spiller på originaliteten til treet hvor sprekker og kvist er fylt for hånd. Hver planke har et individuelt utseende. Overflatebehandlet med Live Natural-olje som fremhever den naturlige trestrukturen og gjør gulvet varmt og behagelig å gå på.


EIK SENSES: De nye fargene for 2020 holder seg mye til den naturlige, autentiske eikefargen. (Foto: BOEN)

Eik Authentic

Plankene ser ut som nysaget eik som viser fargen og karakteristikken til treet på en lys og ren måte, noe som gir dette gulvet et autentisk utseende. Den børstede overflaten gir gulvet en varm og behagelig følelse.

FISKEBEN: Eik Adagio Fiskeben Click, med imponerende størrelse på stavene og enklere montering med Click-lås. (Foto: BOEN)


PRIORITER KVALITET NÅR DU SKAL VELGE GULV

Gulvet er husets største interiørelement og skal vare i mange år. Du vil sannsynligvis male rommet mange ganger før gulvet skiftes, invester derfor i kvalitet og håndverk. Bruk sansene når du skal velge gulv; se, ta på og opplev fargene. Lån med deg store prøver hjem, gå barbeint på gulvet og se det i rett lys og miljø.