Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: Talgø MøreRoyal/Lediard Foto) Lektegulv Concise grå fra Talgø MøreRoyal. Foto | Fotograf: (Foto: Talgø MøreRoyal/Lediard Foto)

Årets store terrassenyhet

Har du planer om å legge nytt terrassegulv? Da bør du sjekke ut den spennende nyheten Concise lektegulv fra Talgø MøreRoyal.

I år kommer det endelig en nyhet som passer perfekt for uterommet til moderne boliger: Concise lektegulv. Kort fortalt er Concise lektegulv terrassebord i to smalere formater enn tradisjonelle terrassebord og tilbys i hele fem fargenyanser. Nye muligheter for spennende leggemønstre åpner seg.

To spennende bredder

Vi er tradisjonelt vant med 120 millimeter brede terrassebord. Nytt i Concise-serien fra Talgø MøreRoyal er bredder på 45 og 70 millimeter. Dette gir mange muligheter for spennende leggemønstre. Og 34 millimeter tykke bord gir et massivt uttrykk.


LEKTEGULV: Concise lektegulv åpner for nye og spennende uttrykk. Grå blir trolig den mest etterspurte fargen. (Foto: Talgø MøreRoyal/Lediard Foto)

Concise lektegulv fås i fem farger

Concise lektegulv kommer ferdig fargebehandlet i nyansene setersvart, natur, brun, oker og grå. Dersom du velger fargen Natur, ordner nettopp naturen kronen på designverket selv. Over tid vil vær og vind gråne lektene og frembringe en vakker patina. Overflatebehandlingen gjør at vedlikeholdet er redusert til det minimale.

BØRSTET: Overflaten på alle produkter i Concise Collection har gjennomgått en lett strukturhøvling. Ørsmå mønster i overflaten gir en følelse av at den er «børstet». (Foto: Talgø MøreRoyal/Lediard Foto)

Strøken overflate

Concise lektegulv har en stram form; buede kanter og runde hjørner er erstattet av en diskret faskant kun for å hindre oppflising. Produktene gjennomgår en varsom strukturhøvling. Det gjør at fargepigmenter hefter bedre samt at strukturen gir mindre fiberreisning i treverket. Dette gir et gulv som blir både godt å gå på, ta på og se på.