Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: Fibo) Baderomspanel Cracked Cement fra Fibo. Foto | Fotograf: (Foto: Fibo)

Nye baderomsvegger med Fibo Marcato baderomspanel

I Fibos Marcato-kolleksjon finner du baderomspanel med trestruktur, marmor- og betongoverflater, og mange andre effektfulle teksturer som skaper ekstra dynamikk i rommet.

Hvorfor ikke sette et mer personlig preg på rommet du starter og avslutter dagen på? Badet trenger ikke lenger være hvitt og sterilt – nå er det dynamikk, spennende farger og strukturer som gjelder.

Baderomspaneler med røft betonguttrykk

Cracked Cement er en bestselger fra Fibo som passer til det meste. Den røffe betonglooken kommer virkelig til sin rett når det kombineres med myke former på interiørelementene og grønne planter.

Ekstra høyt under taket? Cracked Cement-platene kommer i ekstra lange lengder på 3,02 meter.

Kombiner ulike materialer på badet

Å kombinere materialer som betong, fliser og malte vegger gir et spennende utrykk. Kontrasten mellom betongvegger og trefronter på innredningen gjør rommet lunt.

Veggsystem fra Fibo

Fibo er en ledende leverandør av vanntette veggsystemer. Systemet er kostnadseffektivt, enkelt å installere og platene lette å holde rene. Platene har 15 års garanti og er godkjent i henhold til våtromsnormen.


FLEXIT pro7 baderomsvifte – genialt ved oppussing av eldre boliger

Når gamle hus pusses opp og etterisoleres, påvirkes inneklimaet. Uten balansert ventilasjon må rommet ventileres på en annen måte. Her er den nye FLEXIT pro7 baderomsviften genial. Den har ulike programmer, fuktmåler og har automatikk som sørger for godt inneklima til en hver tid.