Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: BMC) Ladura Premium gipsplate. Foto. | Fotograf: (Foto: BMC)

Ekstra sterk gipsplate - oppheng ikke lenger et problem!

Ønsker du en slett og modernistisk overflate hvor du kan henge opp TV, lampetter og hyller rett i veggen?

Da er LaDura Premium gipsplate den rette platen for deg! Den har en overflate av kartong som gjør sparkelarbeidet enkelt, samtidig som platen har like gode egenskaper når det kommer til skru- og slagfasthet som ethvert annet plateprodukt på markedet. Totalt sett gir dette et perfekt resultat!

I tillegg til platens gode egenskaper i forhold til brannsikkerhet, lydisolasjon og det å være sterkt fuktavvisende er den et smart valg for å skape et sunt og godt innemiljø!

LaDura Premium gipsplate består av en impregnert, massiv kjerne forsterket med tre og glassfiber. Denne sammensetningen gjør at platematerialet er langt mer robust.

Lett og raskt å arbeide med

Gjennom bruk av nøye utvalgte basismaterialer er vekten av en LaDura Premium-plate (ca. 12,6 kg/m2) holdt nede. Derfor er platematerialet lett å håndtere og montere. Platene kan bearbeides på samme måte og med det samme verktøyet (kniv, vinkel og stikksag) som vanlige gipsplater.

Lydisolering

LaDura Premium gipsplate utmerker seg på grunn av de høye lydisoleringsverdiene, og det uten at det brukes lyddempende profiler. Vanlige stålprofiler kan benyttes.

LaDura Premium-platen egner seg også utmerket som underlag for fliser på bad og i toaletter.