Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: VENTA WINDOWS) uPVC-vinduer fra Venta Windows.Foto. | Fotograf: (Foto: VENTA WINDOWS)

uPVC-vinduer og -dører for komfort i hverdagen

Lett, slitesterk, god isolasjonsverdi og med lang levetid. uPVC-vinduer og -dører fra VENTA WINDOWS er bygget for å vare, og du trenger ikke engang å tenke på at du må male!

Høy slitestyrke

En viktig faktor å hensynta ved valg av vinduer og dører, er vedlikehold. Å male vinduer er en tidkrevende og nøysom jobb, men hvis du velger uPVC-vinduer trenger du ikke å ofre skraping og maling en tanke. Slitestyrken og motstandsdyktigheten mot bleking fra UV-stråler, kombinert med det faktum at overflaten ikke trenger å males på nytt, gjør vedlikehold svært enkelt. Litt vann, en svamp og en nøytral og ikke-skurende såpe er nok.

ENKELT VEDLIKEHOLD: Med uPVC-vinduer og -dører trenger du ikke ofre skraping og maling en tanke. (Foto: VENTA WINDOWS)

Spar energi og kostnader

uPVC-produktene oppfyller høye krav til termisk isolasjon med U-verdier mulig ned til passivhusstandard på 0,72. Ved å holde inneklimaet på et komfortabelt nivå unngås unødvendig høye kostnader for klimaanlegg i sommervarmen og fyringskostnader i vinterkulden. Ved å spare energi bidrar du også til å ivareta klimaet, samtidig som du øker eiendommens verdi.


SPARER LOMMEBOKA: Riktig inneklima sparer deg for utgifter til klimaanlegg om sommeren og fyring om vinteren. (Ill.: VENTA WINDOWS)

Sikkerhet

Alle ønsker å føle seg trygge i sitt eget hjem. uPVC-vinduer og -dører fra VENTA WINDOWS leveres med ekstra låsepunkter og låsbare håndtak for ekstra sikkerhet. Fingervern og åpningsbegrensere gir ekstra barnesikring som sørger for at familien din er trygg. I tillegg kan du velge blant alle tilgjengelige typer sikkerhetsglass: laminert eller herdet.

Designfrihet

uPVC-vinduene fra VENTA WINDOWS produseres i de målene som passer deg med ulike fasonger, dekorative inndelinger, flere typer åpninger, tilbehør og et stort utvalg av laminatfarger. Laminatfargene kan være ulike på innsiden og utsiden for å tilfredsstille individuelle behov. I tillegg kan skjulte beslag velges for å sikre at en byggestil i minimalistisk design ivaretas fullt og helt også når det gjelder vinduene.

Hvordan farges uPVC-produkter?

VENTA WINDOWS tilbyr mange fargealternativer, slik at du kan velge den som passer deg best. uPVC-profilene lamineres med valgt farge og tekstur av PVC-folier som inneholder et motstandsdyktig, gjennomsiktig ytterbelegg. Dette beskytter overflaten mot mekanisk slitasje og UV-stråler. I motsetning til maling vil ikke laminatfolier lett rives av eller ripes, og er ekstremt slitesterkt.


GODT BESKYTTET OVERFLATE: uPVC-profilene er laminert med ulike farger og teksturer av PVC-folier. (Foto: VENTA WINDOWS)