Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Illustrasjon: Cadesign Form) Talgø PlusConcept | Fotograf: (Illustrasjon: Cadesign Form)

Talgø PlusConcept - modulbaserte hagestuer og uteboder

Med Talgø PlusConcept får du ferdige byggemoduler til hagen og uterommet. Stort eller lite, åpent eller tett, isolert eller uisolert, med eller uten glass - valget er ditt!

Enkelt prinsipp

Modulene er ferdige i faste størrelser. Solid bygget i elementer av vedlikeholdsvennlig MøreRoyal® fyller de behovene du måtte ha i ditt utemiljø. Alle byggene består av moduler i 60 cm og 120 cm bredder, i 220 cm høyde og i 266 cm dybde. Modulene har ulike design.

Du kan få dem som tette moduler, med ulike glassfeltløsninger og med ulike dørløsninger. Disse kan kombineres på utallige måter og gi en perfekt tilpasset løsning for den enkelte. Modulene leveres komplett (unntatt gulv) og monteres enkelt på èn dag. Ønsker du å etterisolere er det også mulig. Modulene er ferdig behandlet både innvendig og utvendig.

Montering, håndtering og levering

• Enkel montering: Tommelfingerregelen er at to personer benytter èn dag med montering for et middels stort bygg.
• Enkel håndtering: Alle deler er lette og håndterbare for to personer.
• Enkel frakt: Elementene leveres på pall. Èn pall for taket og èn til to for bygget (avhengig av størrelse).

Klikk på bildet under for å se monteringsfilm om Talgø PlusConcept.

Tre hovedtyper som dekker utallige områder

Det geniale med kombinasjonsmulighetene er at du kan få både hagestue, multibod og pergola. Alle bygg leveres i to valgrie farger: MøreRoyal® brun og MøreRoyal® grå.


MULTIBOD: Modell 1854 er en romslig bod med to innganger. Dobbel slagdør gir god plass for innlasting av utstyr, hagemøbler og gressklippere. Boden er 13,5 m2. (Illustrasjon: Cadesign Form)


HAGESTUE: Modell 1806 er en kombinert hagestue og bod på 16,7 m2. Kan speilvendes ved montering. (Illustrasjon: Cadesign Form)


PERGOLA: Modell 3001. En pergola er et perfekt tilholdssted når man vil gi seg selv litt skygge og ly for vind og trekk, men samtidig ønsker å sitte ute og nyte frisk luft og varmt vær. (Illustrasjon: Cadesign Form)

Stort utvalg av standardmodeller

Ta en titt i katalogen for å finne din modell blant de 12 standardoppsettene. Der finner du også monteringsveiledninger, levegger og skyvedører i glass.

Klikk her for å lese Talgø sin nye katalog med hagestuer og multiboder. Illustrasjon.

Tegn din egen modell

Har du lyst til å tegne din egen modell? Prøv ut Talgø sitt digitalte verktøy hvor du kan sette sammen og bygge din egen hagestue eller bod. Byggene er basert på modellene fra Talgø PlusConcept.

3D byggmodulen er enkel og selvistruerende uten krevende nedlastinger eller pålogginger. Løsningen er tilpasset for nettbrett og pc/mac.