Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: Weber Norge) Weber klinkekuletest | Fotograf: (Foto: Weber Norge)

Består gulvet ditt klinkekuletesten?

Et gulv blir aldri bedre enn det underlaget tillater. Med Weber gulvavretting legger du grunnlaget for resten av jobben.

Ta klinkekuletesten

Er gulvet skjevt når du går i gang med å legge ny parkett, laminat, nytt belegg eller andre gulvtyper, har du allerede begynt i feil ende. Ta derfor klinkekuletesten før du starter: I tørre rom skal en klinkekule ligge i ro der du legger den ned. I våte rom skal det mot sluket gradvis være helling, og da skal klinkekula rulle mot sluket. Weber har en komplett serie gulvprodukter som gjør det lettere å lage perfekte gulv. Uansett rom, uansett underlag og uansett gulv.

100% rett gulv inne

Weber Gulvavretting Normal er en støvredusert, fiberforsterket, sementbasert avrettingsmasse for alle typer underlag innvendig. For å få en helt slett overflate, kreves en lett bearbeiding med tannsparkel. Materialet leveres i sekker med tørt pulver. Avrettingsmassen er fuktskadestabil, selvutjevnende og perfekt til innstøping av varmekabler. Dessuten er den laget med Webers ”Low Dust”- teknologi som betyr at den støver langt mindre enn tradisjonelle avrettingsmasser.

Weber Gulvavretting Hurtig er en støvredusert, fiberforsterket, selvtørkende, sementbasert avrettingsmasse for alle typer underlag. For å få en helt slett overflate, kreves en lett bearbeiding med tannsparkel. Materialet leveres i sekker som tørt pulver. Dette er gulvavrettingen for deg som har det travelt. Den har nøyaktig de samme egenskapene som Weber Gulvavretting Normal, men herder hurtigere. Du kan gå på gulvet etter tre timer og legge fliser eller annet belegg allerede fra 24 timer etter legging.

100% perfekt ute

Weber Gulvavretting Ute er en pumpbar flytende finbetong som gir en slitasjebestandig ferdig betongoverflate. Produktet har bra flytegenskaper, lavt svinn, god vedheft til underlaget og sterk frostbestandighet. Materialet kan blandes og legges for hånd eller med Webers automatiske blandepumper og pumpebiler. Weber Gulvavretting Ute kan benyttes både ved utvendig og innvendig avretting og rehabilitering av betong og andre faste underlag. Produktet tåler fukt, frost og salt. Overflaten kan ligge ubehandlet, slipes, impregneres, flislegges eller males.

Ditt nye gulv

Når avrettingsjobben er fullført er det tid for å legge gulvdekke. Hos XL-BYGG finner du et bredt utvalg av både parkett, laminat, heltre og vinyl. Det er mye å ta stilling til med mønstre, strukturer, farger og hvilken bruk gulvet blir eksponert for i hverdagen. Hva kreves av undergulv mellom avretting og gulvdekke på de ulike typene, og ønsker du varme i gulvet? Ta en prat med fagfolka hos XL-BYGG, så trår du ikke feil i ditt valg av husets største møbel! Og husk; for deg som ikke vil, ikke kan eller ikke har tid, så kan vi ta hele jobben. Vi kaller det Klappet & Klart!