Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: Fibo) Baderomspanel av typen Negro Grande og Gris Grande fra leverandøren Fibo. Foto. | Fotograf: (Foto: Fibo)

Sikker og enkel vei til nye baderomsvegger

Skal du bygge nytt eller restaurere bad? Fibo baderomspanel tåler direkte vannsprut, store temperaturforandringer og er godkjent i henhold til Våtromsnormen.

Smart løsning - pent resultat

Ved å montere Fibo baderomspaneler sparer du deg for alt arbeid med gips, membran og flislegging med tilhørende fuging. Panelene skrus direkte på eksisterende vegg eller stenderverk. Alle panelene leveres med den unike AquaLock-låsen. Samtidig er de enkle å kappe og tilpasse til nettopp dine vegger.

Baderomspanelene fremstilles av PEFC-godkjente tresorter og er enkle å holde rene med vanlige rengjøringsmidler. Du slipper fuger eller andre ujevnheter der skitten legger seg, og trenger dermed ikke bekymre deg for misfarging.


ENKEL MONTERING: Panelene monteres direkte på eksisterende vegg eller stenderverk. (Foto: Fibo)

Stort utvalg i dekorer

Et bad er ikke bare et rom for personlig hygiene, men også et rom for personlig velvære. Du finner panel både med og uten flismønster i et bredt utvalg av farger og strukturer. Samme type kan monteres i hele rommet eller i kombinasjon med andre farger og overflater fra Fibo sin kolleksjon. Miks og match slik at det passer din stil. Ta en titt på Fibo Explorer og lek deg frem til din kombinasjon av farger og strukturer. En del dekorer leveres også i 3020 mm lengde. Den glatte og sterke overflaten tåler både direkte vannsprut og store temperatursvingninger, er rask å tørke av og enkel å holde ren.


KOMBINER ULIKE UTTRYKK: Baderomspanelene fåes i ulike farger, mønstre og strukturer. Ved å kombinere ulike paneler skaper man et variert uttrykk. (Foto: Fibo)

Kan monteres selv

Deler av bygnings- eller restaureringsarbeidet i vårtom kreves utført av en autorisert håndverker. Foreta derfor en vurdering av hva du lovmessig kan og eventuelt bør gjøre selv før du starter på våtrom. Fibo veggpaneler kan du imidlertid montere selv ved å følge monteringsanvisningene.

Fordeler med Fibo baderomspaneler

• Stort dekorutvalg
• Lett å holde rent
• Kan brukes i alle rom
• Dusj direkte på platene
• Sikker og godkjent løsning
• Gunstig totaløkonomi
• Rask og enkel montering
• 15 års garanti