Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: Langlo) Garderobeinnredning av typen Gemma fra Langlo. Foto. | Fotograf: (Foto: Langlo)

Få orden med skreddersydd garderobeløsning

Du husker letingen etter vinterjakka fra i fjor, den forsvunne selskapsskoen eller venstrevotten til minstemann? Skreddersydde garderobeløsninger tilpasset ditt behov gir orden og oversikt.

Hva er ditt behov?

Mulighetene er mange innen garderobeløsninger og oppbevaring. Det sentrale er imidlertid å ivareta god utnyttelse av rommets muligheter og få dekket oppbevaringsbehovet som er viktig for din husstand. Start derfor med å kartlegge behovet for hva som skal oppbevares.


Skyvedører i samme kulør som resten av rommet øker romfølelsen. Avbildet er Topaz med sprosser, hvit omramming og hvit fylling. (Foto: Langlo)

Skreddersøm utnytter hver millimeter

Langlo leverer solid, norsk håndverk fra Stranda i Møre og Romsdal. Alt på målsøm etter dine oppgitte mål fra gulv til tak og fra vegg til vegg. Med et bredt utvalg av flotte møbelinnredninger tilpasses ethvert oppbevaringsbehov samtidig som de estetiske ønskene ivaretas. Ved å velge stabile skuffer med inndelere og softclose-mekanisme med fullt uttrekk får du orden og oversikt over slips, undertøy, belter og andre mindre gjenstander i garderoben.


Walk-in closet med en godt planlagt inndeling gjør det enkelt å skape orden og oversikt. Avbildet er møbelinnredning i serien Flexi med sort preget utførelse. Sorte trådkurver og sort garderobestang med LED-belysning gir et stilfullt uttrykk. (Foto: Langlo)

Ingen dødsoner med oppbevaringsbenk

Har du rom med skråtak og liten gulvplass, kan en oppbevaringsbenk med skyvedører være smart å vurdere. Både benk og dører produseres på bestillingsmål. Du slipper dermed dødsoner som samler støv på samme måte som oppbevaringsbenker i ferdig produsert standardmål. En oppbevaringsbenk er ypperlig på barnerommet da det blir enklere for små barn å holde orden, legge ting på plass og lukke dørene.

Beregn nok plass til oppheng

En garderobe som er gjennomtenkt blir langt mer oversiktlig, men det er lett å glemme å beregne nok plass til oppheng av klær. Når man har bestemt seg for hvor mye plass man skal bruke til oppheng, anbefales det å legge på 20 prosent til. Det finnes utaligge skap der det henger tre - fire skjorter eller jakker på samme kleshenger.

Få ting opp fra gulvet!

Bruk garderobestenger til å henge opp lange støvletter, vesker og bager med kroker som tres inn på stangen. Ved å montere dobbelt garderobeoppheng (garderobestenger i to høyder) får man utnyttet plassen i høyden enda bedre. Det er ikke alle plagg som krever lang opphengsplass. Garderobestenger fås i flere farger, både med og uten LED-belysning. Installèr lys i garderoben, det er praktisk og nødvendig!


Med innredning fra gulv til tak og vegg til vegg blir møbelinnredningen en naturlig del av rommet. Møbelinnredning i modell Flexi, eik utførelse med trådkurver og garderobestenger i sølvfarge. (Foto: Langlo)

Personlige overflater forteller en historie

Langlo leverer sine skyvedørsgarderober i et mangfold av overflater både når det gjelder  fargekombinasjoner, strukturer og dør- og innredningsvarianter. Kombiner flere fargevalører i èn og samme garderobe. Med variasjon i innredning, skuffefronter, sidevegger og garderobestenger får du din helt personlige garderobe.

Tegneprogrammet Langlo Designer

For deg som vil forberede en ny garderobeløsning før du kommer til oss i XL-BYGG, kan du besøke det nettbaserte tegneprogrammet Langlo Designer.

I Langlo Designer kan du enkelt velge blant et bredt utvalg innredninger og fronter hvor elementer byttes og flyttes med få tastetrykk. (Merk at de oppgitte prisene er veiledende og kan avvike fra lokal forhandlerpris.) Trykk på knappen, start Langlo Designer og se de uendelige mulighetene for din nye garderobeløsning!

Langlo Designer