Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: Flexit) Flexit | Fotograf: (Foto: Flexit)

Ikke pust inn dette!

Med sentralstøvsuger fra Flexit fjerner du alt støv, også det farlige finstøvet. En sentralstøvsuger installeres enkelt i både nye og eksisterende boliger.

Flexit sentralstøvsugere er utviklet for å gi et maksimalt rengjøringsresultat. Leverandøren har sentralstøvsugere for alle typer boliger, er tilpasset nordiske forhold og du kan velge mellom fire ulike modeller.

Effektiv og behagelig rengjøring
Brukerutstyret med slangen og munnstykker inneholder det du trenger for at rengjøringen skal være effektiv og for å oppnå et godt sluttresultat. Slangene er lette for å gjøre støvsugingen så enkel og behagelig som mulig og fås i lenger på 9 eller 12 meter.

Håndtakene har en ergonomisk utforming som gir et godt grep. I tillegg er rengjøringseffekten ytterligere forbedret ved at slangen har fått mindre innvendig motstand. En fordel er at slangen kan forlenges eller kappes, for eksempel hvis man bygger om og trenger økt rekkevidde eller man synes slangen er unødvendig lang.

Det er det du ikke ser, du blir syk av
Til tross for at vi aldri har bodd finere, blir vi stadig sykere. 90% av tiden tilbringer vi innendørs, enten i hjemmet, barnehagen, på skolen eller på jobb.

Norge er på topp når det gjelder astma, allergi og luftveisinfeksjoner. I halvparten av alle hjem er innemiljøet uakseptabelt med hensyn til helse. Inneluften er to til fem ganger dårligere enn uteluft og i enkelte tilfeller opptil hundre ganger mer skadelig.

God helse og bedre trivsel
Ved å ta innemiljøet på alvor vil du oppleve effekt både på helse og trivsel.
 Ren og frisk luft innendørs bidrar til god helse for familien. Sentralsstøvsuger i kombinasjon med balansert ventilasjonsanlegg bidrar til dette.

Det er mange fordeler med en Flexit sentralstøvsuger
● Trådløs kommunikasjon
● Blåser det skadelige finstøvet ut av huset
● Rimelig engangsinvestering
● Monteres enkelt i nye og i eksisterende boliger
● Gjør renholdet enklere
● Lavt lydnivå
• Motor avgir ikke støv til rommet der den er plassert
• Enkel tømming
• Redusert strømforbruk

Les mer om produktinformasjon, tilbehør og viktige råd før montering.