Velg byggevarehus Klappet & Klart
Swedoor

Finn riktig dør med smart app

Med Swedoors nye app Door Designer tar du bilde av din nåværende dør og prøver deg frem for å se hva som passer nettopp deg og ditt hjem.

Det kan være vanskelig å forestille seg hvordan en ny dør kommer til å ta seg ut etter montering. Hvilken modell blir finest? Hvilken farge vil passe med rommets øvrige interiør? Med Swedoors app Door Designer ser du med én gang hvilken effekt de ulike alternativene gir.

Enkelt å komme i gang
Door Designer er gratis og finnes for iOS og Android. For å komme i gang tar du et bilde av din nåværende dør, inkludert de nærmeste omgivelsene rundt døren. Bildet trenger ikke å tas direkte forfra, men kan godt være tatt fra en vinkel. Så er det bare begynne å eksperimentere med alle dørene i Swedoors sortiment.

Nærmere 1.100 kombinasjoner
Ytter- og innerdører, dører med eller uten glass, klassiske eller moderne – alternativene er mange, og du kan selvfølgelig velge blant mange ulike farger. Selv spesialdører som for eksempel dører med brannhemmende egenskaper, kan velges i appen. Totalt finnes omtrent 1.100 dørkombinasjoner.

Også for ytterdør
Er du interessert i en ytterdør, gir appen deg mulighet til å se hvordan døren ser ut både fra ut- og innsiden. Appen har en swipe-funksjon der du raskt kan bla mellom ulike alternativer. Når du har funnet en dør som du blir mer nysgjerrig på, kan du via appen få informasjon om mål, materialer og lydegenskaper.