Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: Lyssand) Lyssand Premium | Fotograf: (Foto: Lyssand)

Lyssand Premium - et vindu som bærer sitt navn med rette!

Lyssand lanserer nå sitt beste vindu noensinne, Lyssand Premium! Det helt nye vinduet er utviklet for å imøtekomme fremtidens strenge krav til energiforbruk.

Bredt utvalg med mange muligheter
Lyssand tilbyr mange valgmuligheter innen funksjon, form og farge for å kunne skreddersy vindusløsninger til ditt behov. Leverandøren har også et bredt utvalg av funksjonsglass som hever komforten og sikkerheten i hjemmet ditt betraktelig. Velger du å kle utsiden av vinduet med slitesterk aluminium, får du et vedlikeholdsfritt vindu med glatt og stilren overflate, som
er ekstra godt rustet for salt vind fra havet, kalde norske vintre og mye nedbør.

Innfrir de nye energikravene
Nye tekniske byggeforskrifter (TEK 10) trer i kraft ved nyttår. Forskriftene regulerer nybygg og søknadspliktig rehabilitering. Ifølge de nye kravene skal vindu i alle boligbygg og hytter større enn 150 m2, ha en gjennomsnittlig U-verdi på 0.80 eller lavere. Jo lavere U-verdi, desto bedre varmeisolering. Lyssand Premium oppnår U-verdier helt ned til 0.6 på vinduer med fast karm, og 0.7 på utadslående åpningsvinduer!

Produksjon i Norge gir rask leveringstid
Lyssand Premium produseres like utenfor Bergen. Dette gjør at det er kort leveringstid.

Opplev vinduet før du velger
Valg av vindu innehar større kompleksitet enn tidligere. Selv om du vet at vinduet innfrir kravene til byggeforskriftene, er det en rekke gunstige tilvalgsmuligheter du bør reflektere over før du tar det endelige valget. Hos XL-BYGG har vi vindusutstillinger som får deg til å oppleve hvordan vinduet fungerer i praksis med tanke på for eksempel støyreduksjon og solskjerming. For hva er egentlig riktige vinduer tilpasset ditt behov der du bor? Skal forresten vinduene på de ulike husfasadene inneha de samme kvalitetene?

For deg som ikke vil, kan eller har tid
Husk at hos XL-BYGG har vi avtale med fagfolk som tar hele jobben for deg når vinduene skal byttes. Spør etter Klappet & Klart, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.