Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: Moelven) Moelven veggpanel | Fotograf: (Foto: Moelven)

Panel på veggen – en klassiker

Innvendig panel har lange tradisjoner i Skandinavia og er stadig like aktuelt. Tre er varmt, naturlig, miljøvennlig, lett å bearbeide, klassisk og varig. Tre er trendy!

Visste du forresten at bruk av innvendige trepaneler bidrar positivt til både innemiljøet og klimaregnskapet? Vår leverandør Moelven benytter kun vannbaserte og miljøvennlige produkter ved overflatebehandlingen. For å forsikre at det tilbys produkter av ypperste kvalitet samarbeider Moelven kun med de beste leverandører både på furu og gran råstoff og malingsprodukter. Leverandøren har også tett samarbeid med ulike forskningsmiljøer slik at de hele tiden ligger i forkant av utviklingen innen behandlede panelprodukter.

Glatt eller børstet overflate
Moelven tilbyr et bredt spekter av paneler – alt fra de klassiske og kjente profilene til de mer moderne panelene som glattpaneler og børstede paneler med et tøffere uttrykk. Alle panelprofiler kan bestilles i både glatt og børstet overflate. Tre kan varieres i det uendelige, og det kan skapes spennende kontraster mot andre materialer som malte flater, skifer, betong eller marmor. Vil du matche favorittmøblet eller tapeten med en spesiell farge? Alle paneler kan behandles med beis eller maling i valgfri NCS -farge.

Klare til bruk
Overflatebehandlede interiørprodukter fra Moelven er klare til bruk når de er ferdigmontert. Ved å overflatebehandle våre paneler, gulv og listverk skaper Moelven en unik interiørpakke. Resultatet er en varm, sløret og rolig overflate som også er svært behagelig å ta på, men samtidig gir en svært slitesterk overflate.

Det sitter i ryggmargen vår
Du blir ikke skuffet når du kommer innom XL-BYGG for å se på trepanel til vegg eller himling. Trepanel sitter i ryggmargen vår. Velkommen innom for en paneldebatt!

Lister som matcher
For optimal finish bør du velge lister som binder sammen eller skiller vegg fra gulv og himling på en elegant måte. Kom innom XL-BYGG og prøv list mot vegg, så ser du hvor flott det blir!