Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: Pergo) Pergo Sensation | Fotograf: (Foto: Pergo)

Laminatgulv slik du aldri har opplevd det!

Pergo fant opp laminatgulvet for 35 år siden. Nå har de funnet det opp på nytt med Pergo Sensation. Gulvet setter en ny standard med en vannbestandighet, matthet og trestruktur du aldri har sett på et laminatgulv!

Du vil se forskjellen med en gang. Pergos Sensation-gulv ligner ikke på noe annet laminatgulv. Hvis du fører fingrene over bordene, vil du få deg en skikkelig overraskelse. Gulvprodusenten har lykkes å få til den autentiske, naturlige strukturen takket være en innovativ teknikk som kan gjenskape dype trefurer ned til den minste detalj. Det naturlige inntrykket forsterkes av en helt ny matt finish, som gir en enda mer «treaktig» følelse.

Ufullstendig perfekt
Med en spesiell teknikk som vilkårlig gir hvert bord et kalket og naturlig rustikt utseende, skapes det hundrevis av mønstervariasjoner. Resultatet er en uslåelig og svært unik kombinasjon: Treets særegne karakter, men med alle fordelene til et laminatgulv.

Velkommen til vannsprut!
Pergo Sensation er laget både med tanke på hverdag og fest. Gulvet passer i alle boligens rom, også der hvor det forventes ekstra fukt, for eksempel i kjøkken og entré, og der hvor de store festene holdes. Med den helt nye AquaSafe-teknologien vil ditt nye laminatgulv være beskyttet mot vann på en helt unik måte! Slitesjiktet på de nye Sensation-gulvene går helt ned i de fasede kantene for å skape en helt tett overflate. I tillegg sikrer et vannavstøtende belegg langs kantene på planken at vannet ikke kan trenge ned i gulvet.

Miljømerket
Pergo er sertifisert for Miljømerket. Dette sikrer at så vel ressurser og produksjon blir utført i henhold til meget strenge krav samt at det ferdige produktet ivaretar brukerens interesser ved svært høy slitestyrke, ekstremt lang levetid og ingen avgassinger eller utslipp til innemiljøet.

Opplev gulvet hos XL-BYGG!
Et gulv må oppleves ved å tas på, ses og kanskje til og med gås på. Derfor er det viktig å ta turen til fagfolka hos XL-BYGG før du tar din endelige beslutning om gulvvalg. Og mens du er i butikken: Prøv ut kombinasjonen av gulv og list sammen for å få den perfekte finish. Velkommen til en gulvprat!

For deg som ikke vil, kan eller har tid
Vi har avtale med fagfolk som tar hele jobben for deg. Spør etter Klappet & Klart, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.