Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: Swedoor JW) Swedoor Cifro | Fotograf: (Foto: Swedoor JW)

Cifro - din helt unike ytterdør!

Med dører fra Swedoors Character-serie får du en personlig ytterdør som passer nettopp ditt hus! Modellen Cifro lar deg sette en ekstra spiss på fasaden ved å ha husnummeret bygget inn i glass i dørkonstruksjonen.

Din unike dør - slik du vil ha den!
Character-serien består av en rekke dørprodukter som gir deg et utall kombinasjonsmuligheter med materialer, farger og funksjoner når du skal velge din nye ytterdør.

Med den patenterte Character-metoden er det mulig å skjære ut glassåpninger i unike former og bygge dem direkte inn i dørens grunnkonstruksjon. Dette bidrar til et stilrent resultat som gir boligen ekstra personlighet.

Character ivaretar det viktigste for deg
Konstruksjonen gir gode støyreduserende egenskaper, og dørene har skjulte hengsler og høy isoleringsevne. Vi vet selvfølgelig at du setter pris på høy innbruddssikkerhet. Det gjør Character-serien til et trygt valg! Alle modellene fås dessuten som dobbeltdører.

Cifro - ditt husnummer i døra
En av dørmodellene i Character-serien er Cifro. Med husnummeret i glass direkte i dørkonstruksjonen, setter du et eget særpreg på ditt hus.

Klikk deg inn i designverktøyet til Swedoor. Her kan du sette sammen ulike dører, hustyper og farger for å finne din neste og helt unike ytterdør. Velkommen til XL-BYGG når drømmen skal realiseres!