Velg byggevarehus Klappet & Klart
XL-BYGG-garasjen modell 2. Enkel, ekstra bredde. Illustrasjon.

XL-BYGG har Norges mest solgte garasjetype. Hvilken passer deg best?

XL-BYGG tilbyr seks ferdigtegnede garasjer. Alle har prefabrikerte takstoler, og precut stendere kan bestilles. Unngå isskraping i vinter - kontakt XL-BYGG nå for den beste garasjeløsningen!

Precut gjør byggetiden kortere
Ved å bestille precut stendere i veggkonstruksjonen får du ferdig kappet reisverk med utfresing og merking for deg som skal bygge selv. Dette sparer deg for mye forarbeid, og du setter opp garasjen på rekordtid. Godt merkede deler, ferdig med utfresinger, pakkes i en logisk rekkefølge i samsvar med gode monteringstegninger.

Hvis du ikke vil, kan eller har tid...
Trenger du hjelp med garasjebyggingen? XL-BYGG ordner med befaring og har avtale med håndverkere som kan ta hele jobben for deg med konseptet Klappet & Klart.

Kom innom oss med tegninger, notater eller tanker om prosjektet ditt, så sørger vi for at du får hjelpen for å få jobben gjort. Du kan også kontakte oss her så hører du fra oss, slik at vi sammen kan planlegge ditt prosjekt!

Vår XL-BYGG garasjebrosjyre viser deg alle seks modeller med tekniske spesifikasjoner. Her kan du også lese mer om de nye reglene for garasje uten byggetillatelse og ta en titt på sjekklisten for oppføring uten søknadsplikt.