Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: Norges Skiskytterforbund) Utdeling OEB-Fondet XL-BYGG Gunnar T. Strøm | Fotograf: (Foto: Norges Skiskytterforbund)

Utdeling av Ole Einar Bjørndalen Fondet

Mandag 22. august kunne fire klubber få gleden av nye skiskyttergevær fra Ole Einar Bjørndalen Fondet. Utdelingen foregikk hos XL-BYGG Gunnar T. Strøm i Trondheim. Fondet er stiftet av Ole Einar Bjørndalen i samarbeid med XL-BYGG og Norges Skiskytterforbund.

Utdeling hos XL-BYGG Gunnar T. Strøm
I år var det klubbene i Nord- og Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal og Nord-Østerdal Skiskytterkretser som var invitert til å søke om tre nye juniorgevær. Av 42 klubber totalt var det 19 som søkte. Fire av klubbene mottok gaven under et stort arrangement hos XL-BYGG Gunnar T. Strøm i Trondheim.

Fire klubber har fått tildelt tre profesjonelle juniorgevær
Trondhjems Skiskyttere (Sør-Trøndelag Skiskytterkrets)
Molde og Omegn Idrettsforening (Møre og Romsdal Skiskytterkrets)
Os Idrettslag, skiskyting (Nord-Østerdal Skiskytterkrets)
Skatval Skilag, skiskyting (Nord-Trøndelag Skiskytterkrets)

Vi gratulerer klubbene som hver kan oppgradere sine våpenskap med tre nye juniorgevær!

Om Ole Einar Bjørndalen Fondet
Stiftet av Ole Einar Bjørndalen i samarbeid med Norges Skiskytterforbund og XL-BYGG.
Formålet er å fremme utviklingen av skiskyttersporten i Norge med fokus på unge utøvere spesielt. Hovedkriteriet for tildeling er at klubbene arbeider systematisk med rekruttering av skiskyttere.
Hvert år i perioden 2015 – 2019 velges fire aktive klubber innenfor en definert region som alle får tildelt tre profesjonelle skiskyttergeværer.

Les mer om Ole Einar Bjørndalen Fondet her