Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: Bergene Holm AS) Bergene Holm | Fotograf: (Foto: Bergene Holm AS)

Bygg din egen Signatur Pergola

En pergola i hagen skaper hygge og lunhet. Bergene Holm AS viser deg hvordan du bygger Signatur Pergola - et modulsystem utviklet i samarbeid med den prisvinnende hagedesigneren Darren Saines.

Vind, sol, naboer, trafikk – det er mange grunner til at vi ønsker oss en form for skjerming i uterommet. Uansett om hagen er stor eller liten, vil et takoverbygg eller en pergola skape hygge og lunhet. En pergola lar seg lett kombinere med andre bygg i hagen.

Pergolaen kommer opprinnelig fra Italia, og er benyttet i hager helt fra renessansetiden. Nå brukes ordet pergola helst om sitteplasser ute, med et slags åpent tak.

En pergola kan kles delvis igjen, på den ene eller flere sider, et enkelt tak kan også være aktuelt. Slik kan man enkelt skape en trivelig og praktisk uteplass til bruk sommeren igjennom.

For å bygge pergola, levegger og fundament til terrasser og balkonger, trenger du konstruksjonsvirke av riktig kvalitet. Det hjelper vi deg selvfølgelig med hos XL-BYGG.

Selvgjort er velgjort! Er du nøyaktig og følger byggeguiden til Signatur Pergola fra Bergene Holm AS, får du en solid og elegant pergola som tåler det nordiske klimaet!