Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: Icopal) icopal beito | Fotograf: (Foto: Icopal)

Ny shingel med skiferutseende

Icopals nye takshingel har skiferutseende og større byggehøyde enn andre shingeltyper. Overflaten med skifer farge, rette linjer og størrelsen gjør Beito-modellen spesielt egnet til større hytter og hus.

Norske værforhold gjør at taket skal motstå frost, snø, regn, sol og ikke minst vind. Takshingel er et solid takbelegg med lang tradisjon i Norge.

Takshingel type Beito har med sin størrelse og moderne skiferfarge det riktige utrykket for større hytter og hus. De rette linjene passer til både tradisjonelt bygde hytter og hus med moderne utseende.

Beito har rett farge til mange av de mest populære fargene hus og hytter beises i nå. Spesielt godt passer den grå Beito-shingelen til de som har valgt en mørk beis til hytta eller huset.

Nyheten har byggehøyde på 230 millimeter, de eksisterende modellene har 134 millimeter og 143 millimeter. Icopal takshingel leveres i flere farger og mønstre. Store plater gjør at leggingen går raskere. Forventet levetid på Icopal takshingel er over 30 år. Icopal gir produktgaranti på 20 år.

Beito takshingel…
• kan legges på fall ned til 15 grader.
• er slitesterk og består blant annet av
SBS-asfalt og ekte, knust skifer.
• har unikt klebesystem som gjør taket
tett og sikrer umiddelbar nedklebing.
• har ingen folie som må rives av før
montering, noe som reduserer avfall
ved taktekkingen.