Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: Swedoor JW) x | Fotograf: (Foto: Swedoor JW)

Nytt liv til den klassiske fyllingsdøren

Noen trives i en landlig stil, andre foretrekker et moderne interiør. Uansett smak så åpner XL-BYGG døren for spennende valg i boligen din med tidløse, klassiske Craft fra Swedoor.

Den klassiske fyllingsdøren har fått nytt liv. Swedoor Craft er nåtidens versjon av den håndlagde fyllingsdøren.

Fyllingsdøren var populær allerede på 1700-tallet, og formen er like aktuell i dag. Det skyldes tidløs design som ikke går av moten, og som passer like bra i en moderne leilighet som i en gammel villa.

Med sin flotte finish og massive konstruksjon er fyllingsdøren kanskje det nærmeste vi kommer en klassisk håndlagd tredør.

Kvalitetsdøren Craft kan fås med mange forskjellige fyllinger. Kanskje påvirkes den personlige stilen aller mest av fargevalget. Craft tilbys i de fleste farger. La døren matche fargen på veggen og skap en harmonisk helhet, eller lek med kule kontraster og skap uventede kombinasjoner.

Craft kan også fås med glassfyllinger, som dobbeltdør og som skyvedør. Alle dørene har en massiv konstruksjon som har en støyreduserende effekt.

Klikk deg inn i designverktøyet til Swedoor. Her kan du sette sammen ulike farger, dørprofiler og gesimser i husets ulike rom.

Klikk her