Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: BOEN) Boen | Fotograf: (Foto: BOEN)

Naturlige tregulv med sterk overflate

Hos XL-BYGG får du gulv som ser ut som ubehandlet treverk, men som er svært godt beskyttet mot skitt, væske og dagslys. Ny teknologi gir en lun, solid overflate.

En av de sterkeste trendene er bruk av naturlige overflater og ekte håndverk. Med Live Pure tar parkettspesialisten BOEN naturlige overflater ett steg lenger. De har utviklet et gulv med en ultra-matt overflate som gjør at treet ser ubehandlet ut med tanke på farge, liv og struktur. Dette uten å gå på akkord med slitestyrken da overflaten er vedlikeholdsfri.

Dagens trender tilsier at vi blir mer opptatt av det naturlige, og at vi gleder oss over de små forskjellene som utgjør det unike i et produkt.

Med introduksjon av overflateteknologien Live Pure, som er den eneste i sitt slag, gir BOEN muligheten til å velge gulv som har høyere slitestyrke enn lakkerte gulv. Og på grunn av sin ultra-matte overflate er de enda mer lik ubehandlet treverk enn oljede gulv.

Med basis i de fire innredningsstilene Pure Nordic, Urban Contrast, Modern Rustic og Classic Elegance leverer BOEN gulv som er skreddersydd i samsvar med nyeste trender og design.