Velg byggevarehus Klappet & Klart
Bilder til produktområdet Vegg og himling

Behandlede veggplater

Med ferdig malte eller tapetserte plater, oppnår du ferdig vegg på 1-2-3.

Behandlede veggplater er enkle å montere på veggen og godt egnet til både nybygg og restaurering. Ujevne vegger og timevis med sparkling, pussing og maling er forbi.

MDF-plater

MDF-plater er et fabrikkert treprodukt laget av mykt trevirke. Platene er slitesterke, lette å vaske og kan lett overmales hvis du vil finne frem malekosten om noen år. Finnes i mange utførelser og design.

Trefiberplater

Trefiberplater er veggplater med høykvalitets trefiberkjerne – anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund. Platene finnes i mange utførelser og design. De er slitesterke og kan lett overmales hvis du vil finne frem malekosten om noen år.

Sponplater

Walls4You er veggplater i spon, ferdig pålagt fibertapet i topp kvalitet og lekkert design. Det finnes et bredt utvalg av tapeter i flere kolleksjoner. Med det enkle låsesystemet klikker du platene sammen for rask montering.
Walls2Paint er veggplater i spon - et genialt produkt for både nybygg og renovering. Platene er grunningsfoliert på to sider og tapetsert med fibertapet. Veggplatene monteres enkelt og males eller tapetseres – her trenger du verken å sparkle eller pusse og du sparer dermed masse tid.
Malingsklare veggplater i spon finnes i flere utførelser, farger og design. Platene kan enkelt og raskt monteres på en eksisterende vegg eller direkte på stenderverk. Er vaskbare og har en slitesterk overflate.

Lister som matcher veggplatene

For optimal finish bør du velge gulvlister som binder sammen eller skiller vegg og gulv på en elegant måte. Kom innom XL-BYGG og prøv list mot vegg, så ser du hvor flott det blir!

  • Vegg og himling
  • Forestia
  • Arbor
  • SWood-logo
  • Walls2Paint-logo
  • Vegg og himling