Kampanjeperiode 13.10. - 07.11.2020
Bilde med logo

GULV

Design blir stadig viktigere for å sette en personlig touch på egne omgivelser. Og i huset ditt er gulvet det største designelementet. Da er det greit å vite at XL-BYGG har fantastiske gulvutstillinger hvor du virkelig kan oppleve mulighetene og finne gulvet som passer akkurat deg.

FRA LYST TIL MØRKT
Når vi går inn i et nytt tiår beveger vi oss bort fra det tradisjonelle nordiske hvor stikkordet er lyst. Lyse gulv, lyse møbler, og lyse vegger. Det lyse minimalistiske beveger seg nå over i mer røffe overflater og sterkere farger. Tre som er mørkmalt, terracotta-rødt og røft «ubehandlet». Kanskje til og med svart.

RØFT UTSEENDE
Parkettprodusenten Boen har utviklet en serie eksklusive gulv hvor hvert enkelt bord er bearbeidet for hånd. Men ikke på den måten du kanskje først tror: Boen benytter treemner som før ble sortert vekk. Treet skal ha struktur, årringer og kvister. Uttrykket skal være røft, med et avtrykk av naturen. Store kvister, sprekker og uregelmessigheter blir limt og utbedret. Deretter håndskrapes hvert enkelt bord for å gi enda mer liv og struktur.
Det er røft og tøft, og veldig populært.

Klappet & Klart
Det trenger ikke lenger være et puslespill å koordinere håndverkere eller vite hva du trenger. La oss ta hele jobben! Vil du gjøre jobben selv kan vi også sende deg et tilbud på alle materialene.

Sortimentet kan variere lokalt i kjeden. Frakt kan tilkomme på bestillingsvarer. Det tas forbehold om trykkfeil.