Kampanjeperiode 01.09. - 26.09.2020
Dør vindu NY

VINDUER OG YTTERDØRER

Valg av vinduer og dører – Et spørsmål om komfort og fritid Å velge vinduer og ytterdører er ikke bare et spørsmål om estetikk. Det finnes vinduer og dører som krever lite vedlikehold, slik at du kan bruke tiden på andre ting enn å skrape og male.

Vedlikeholdsfrie vinduer fås i PVC eller med aluminiumsbeslått treverk. Disse trenger ikke vedlikehold og fremstår som nye, år etter år.


Den tøffe døra
Ytterdøra skal tåle mye gjennom årene og bør vedlikeholdes jevnlig. En moderne ytterdør er satt sammen av flere lag som sørger for at den er formstabil og isolerer godt. Sjekk gjerne glippene rundt karmen. Hvis døra begynner å bevege seg vil det oppstå trekk, og gummilistene rundt dørblad og karm vil slites ut over tid. Når du skal velge ny ytterdør gjør du
et klokt valg ved å gå for en dør som er vedlikeholdsvennlig. Velger du en
ytterdør med kompaktlaminat utenpå ramtreet, vil du unngå svelling ved riper og hakk. XL-BYGG tilbyr også dører som er aluminiumsbeslåtte på utsiden. Spør byggevarehuset, slik at du får en dør som holder seg pen og stabil i år etter år, og som passer til ditt bruk!

Unngå varmetap
Vinduer og ytterdører er viktig når det gjelder å forhindre varmetap i boligen din. Eldre vinduer har tynnere glass og kan begynne å trekke og slippe ut mye varme. Det samme gjelder ytterdører. Det utgjør en stor forskjell for lommeboka på sikt om du velger vinduer og ytterdører av god kvalitet.


Funksjonsglass
Du kan velge mellom mange typer funksjonsglass i alle typer vinduer.
Velg én eller kombiner flere typerfunksjonsglass i vinduene dine:
• Selvrensende glass – regnet vasker av skitten
• Varmedempende glass – bedre inneklima
• Støydempende glass – smart om du bor nær trafikk
• Sikkerhetsglass – ekstra sterkt mot uhell og innbrudd
• Antidugg – anbefales til vinduer med 3-lags glass


Å velge nye vinduer og ytterdører krever planlegging og mange valg må tas. Snakk med en av våre hyggelige eksperter, så gir vi deg gode råd.

Klappet & Klart
Det trenger ikke lenger være et puslespill å koordinere håndverkere eller vite hva du trenger. La oss ta hele jobben! Vil du gjøre jobben selv kan vi også sende deg et tilbud på alle materialene.

Sortimentet kan variere lokalt i kjeden. Frakt kan tilkomme på bestillingsvarer. Det tas forbehold om trykkfeil.