Velg byggevarehus Klappet & Klart
Langlo

Garderobe og oppbevaring

Hvilket oppbevaringsbehov har du, og hvor skal din garderobeløsning være plassert? Hos XL-BYGG har vi oppbevaringsløsninger til alle rom som krever struktur og oppbevaring.

Standard eller skreddersøm
Tilpasning er ofte nøkkelen til gode oppbevaringsløsninger. Derfor samarbeider XL-BYGG med leverandører som tilbyr både standard og måltilpassede garderobeløsninger. Kom innom oss med dine planer, så tegner vi og finner den beste løsningen for ditt behov.

Ulik bruk i ulike rom
Med dagens kombinasjonsmuligheter av mål, fronter, fyllinger og fleksibilitet i innmatløsninger, ivaretas både estetiske og praktiske hensyn. Fronter og innmat for oppbevaring av sesongutstyr og verktøy i garasje eller bod må inneha andre kvaliteter enn systeminnredningen som skal ivareta dine flotte selskapsantrekk. Derfor finner du selvfølgelig tilpassede løsninger av fronter og innmat hos XL-BYGG til:

  • Garasje og bod
  • Gang
  • Vaskerom
  • Kontor
  • Soverom
  • Barnerom

Tegneprogrammet Langlo Designer
For deg som vil forberede en ny garderobeløsning før du kommer til oss i XL-BYGG, kan du besøke det nettbaserte tegneprogrammet Langlo Designer.

I Langlo Designer kan du enkelt velge innredning og fronter. Trådkurver, skuffer, strykebrett, nedtrekkbar garderobestang, skostativ og andre elementer byttes og flyttes med få tastetrykk. (Merk at de oppgitte prisene er veiledende og kan avvike fra lokal forhandlerpris.) Trykk på knappen, start Langlo Designer og se de uendelige mulighetene for din nye garderobeløsning!