Velg byggevarehus Klappet & Klart

Proffkonsept

Som proffkunde i XL-BYGG tar du del i et konsept som skal bidra til at du lykkes enda bedre med din virksomhet. XL-BYGG Proffkonsept spenner over et vidt spekter av tjenester som hver for seg og i sum er til nytte for deg som utførende i byggebransjen. Kom innom din lokale XL-BYGG for en prat om hva XL-BYGG Proffkonsept kan gjøre for deg og din bedrift!

Proff Kontrakt
Samarbeidskonseptet Proff Kontrakt bidrar til en mer effektiv hverdag for deg som proffkunde og XL-BYGG som vareleverandør. Skreddersydd logistikk, prioritet på vareleveranser, fast kontaktperson og effektive bestillingsrutiner er noe av det som reguleres i Proffkontrakten. Med Proffkontrakt hos XL-BYGG bruker du kort og godt mindre tid på det du ikke tjener penger på!

Proff Tjenester
Behov for byggteknisk kalkulasjon? Mangler du sentral godkjenning? Komplisert byggesøknad på gang som krever detaljert byggetegning? Dette er bare noe av det XL-BYGG kan tilby deg som lojal proffkunde hos oss. Vår kompetente samarbeidspartner leverer tjenester raskt og til en konkurransedyktig pris.

Proff Produkter
En effektiv hverdag som utførende i byggebransjen handler mye om å ha tilgang til de rette hjelpemidlene. XL-BYGG tilbyr mange nyttige hjelpeprodukter innen blant annet varelogistikk (henger, container), HMS (byggeplasstelt, entreprenørvogn, stillaser) og markedsføring (profiltøy, byggeplasskilt). Ta kontakt for å skreddersy ditt behov!

Proff Kompetanseheving
En sentral del av faghandelen XL-BYGG er å tilby deg som utførende i byggebransjen arenaer for kompetanseheving. Vårt kompetanseprogram innbefatter blant annet produktoppdatering, skolering i ulike byggtekniske temaer og tilbud om ulike former for sertifisering. Majoriteten av våre kursarenaer tilbys gjennom våre butikker. Som proffkunde i XL-BYGG er med andre ord din kompetanseleverandør i ditt lokalmiljø!

Proff Opplevelse
Hverdagen for utførende i byggebransjen er tidvis både hektisk og utfordrende. Vi i XL-BYGG oppretter fra tid til annen ulike arenaer der faglig oppdatering og sosial omgang med øvrige bransjerepresentanter kombineres på en utmerket måte.

Proff logorekke