Velg byggevarehus Klappet & Klart
SVEDBERGS

Bad

Badet er husets dyreste rom. Strenge våtromskrav skal kombineres med delikate materialvalg og gode løsninger. XL-BYGG samarbeider med ledende leverandører til baderommet. Veien til ditt nye våtrom starter derfor med et besøk hos oss.

Gjør riktige materialvalg til baderommet

Våtrom skal leve lenge, og når det pusses opp er valget tatt for mange år. Ettersom badet definitivt har den høyeste kvadratmeterprisen i huset, er det smart å gjøre grundige sonderinger blant materialløsninger. Prisen kan du til en viss grad bestemme selv ved å kombinere de rette materialvalgene tilpasset din stil og ditt bruksområde.

Et innbydende og funksjonelt baderom består av mer enn bare innredning, klosett og dusjløsninger. Hos oss får du også hjelp til valg av gulv, vegg og tak. Vi har mange idèer og produktkombinasjoner for å skape helhetsinntrykket til din baderomsdrøm. Snakk med oss i XL-BYGG før du beslutter deg for løsningen til nettopp ditt bad.

Krav til våtrom

Rehabilitering og nybygg av våtrom er en omfattende prosess, og det er strenge lovkrav knyttet til utførelse og vanntetthet. Reglene er nedfelt i Forskrift om tekniske krav til byggverk (TEK) i Plan- og bygningsloven. Vær derfor påpasselig med å få utført og dokumentert arbeidet av autoriserte fagfolk!

Klikk deg frem til nytt bad

Vår leverandør Svedbergs digitale showroom gir deg muligheten til velge mellom ulike møbelserier, størrelser og farger. Med noen enkle klikk skaper du raskt et bilde av baderommet.

  • BAD
  • BAD